JKZ “Reset the System” – бенефит CD

FrontRetro

„Ова ЦД е бесплатно и може секој да го добие. Само во случај на бенефит за другарите анархисти во затвор може да се побара прилог. Во сите други околности, укради го!“

Ако сакаш примерок или сакаш да донираш, пиши на:                                      zagovornaednakvite -AT- riseup.net

Бесплатно преземи овде

radioazione.noblogs.org